Vår dotters porträttfoton

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig helg. Jag har sett att ni är många som har haft en del frågor och funderingar kring det här med att hitta en bra fotograf i Eskilstuna med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om just detta idag. För ett tag sedan valde jag och min man att vända oss till Shippey Photography AB, ett företag som vi fick som tips utav en nära vän till mig, som även han anlitat dem och blivit väldigt nöjd med den hjälp han fick. Vi har länge känt att vi har velat anlita en duktig och professionell fotograf, då vi har velat ha porträttbilder på vår lilla dotter. Många av de fotografer som vi tidigare vänt oss till har tyvärr inte känts seriösa eller professionella, vilket såklart har varit väldigt synd. Just Shippey Photography AB kändes direkt som ett bra och pålitligt alternativ, vilket var otroligt skönt. Shippey Photography AB arbetar mycket med kundservice, någonting som jag verkligen uppskattar hos ett företag. Fotografen var otroligt trevlig och tillmötesgående, och skapade en bra relation till oss som kunder, för att kunna hjälpa oss på det bästa tänkbara sättet. Vår dotter kände sig bekväm, vilket såklart var det viktigaste i denna process.

Bilderna blev otroligt bra. Kvaliteten på bilderna är helt fantastisk, och fotografen har verkligen lyckats fånga den rätta känslan på bild. Att ha dessa bilder som minne från denna ålder av vår dotter betyder mycket för oss, och vi är otroligt tacksamma över att vi lyckades hitta en så duktig och professionell fotograf. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Eskilstuna, Västerås eller Örebro med omnejd att vända er till Shippey Photography AB. 

Du gillar kanske också...