En riktigt bra bar i Sundsvall

Tjenare, hallå, hej! En fin dag som denna tänkte jag skriva ett inlägg, min tanke är att det kommer handla om en bar i Sundsvall vid namn Bistro Matfors. Det är en bar som jag verkligen har fått upp ögonen för under den senaste perioden.

För bara några år sedan valde jag hellre att gå ut och festa på klubben än att sitta hemma och ta det lugnt. Idag har jag tagit mig ifrån det hårda festandet, jag är numera hellre hemma och tar det lugnt med nära och kära eller sitter på en bar och tar en drink eller två. Under den senaste perioden har jag besökt en bar i Sundsvall under ett par helger, det är alltså Bistro Matfors. Det är en bar som verkligen faller mig i smaken, de har nämligen både bar och restaurang så att man kan äta något gott också om man skulle vara sugen på det. Jag har ätit hos dem vid något enstaka tillfälle, det är framförallt deras bar jag har besökt när jag har varit där. En sak som verkligen gör att jag gillar baren är att all personal är otroligt trevlig, oavsett om jag vill ha en komplicerad drink eller ett glas vin lyssnar de väl på mig och levererar en god kundservice samtidigt som jag får något gott att dricka. De gånger som jag har varit hos dem har jag haft med mig några olika vänner, oavsett vilken vän jag har tagit med har de fullkomligt älskat stället. Därför ville jag idag skriva det här inlägget och tipsa er om denna bar i Sundsvall utifall att ni är intresserade av att veta en bra bar som ni kan gå till om ni är sugna på något gott och dricka, eller om ni vill äta god mat samtidigt som ni dricker gott.

Du gillar kanske också...