Sonja Spangenberg terapi AB

Hej igen alla mina härliga läsare och varmt välkommen tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni dessutom har haft en riktigt bra vecka och att ni har någonting trevligt planerat inför helgen. Det har nämligen jag, men det är nog någonting som jag kanske kommer att gå in på i ett annat inlägg för just här idag så hade jag ju faktiskt tänkt att jag skulle ta och skriva lite om det här med bland annat parterapi, samtalsterapi och att över lag gå till en samtalsterapeut om man, precis som jag, befinner sig i Vasastaden eller på exempelvis Norrmalm, Kungsholmen eller någon annan dela av Stockholm.

Det här är nämligen någonting som jag verkligen tycker är superviktigt och därför så hoppas jag även på att jag kommer att kunna hjälpa några av er som faktiskt har hört av er kring just detta. Som många av er kanske då redan vet om så har jag ju själv gått på både individuell samtalsterapi, men även på parterapi med min sambo och det är verkligen någonting som jag känner har gett så otroligt mycket när det kommer till min egna lycka och välmående. Det är ju liksom inte alltid så lätt att kunna veta hur man ska hantera vissa situationer i livet och då är det ju hur skönt som helst, i alla fall enligt mig, att man faktiskt kan vända sig till en samtalsterapeut just. Det är just en sådan som jag också skulle vilja ta och passa på att rekommendera till er alla här idag och hon heter inget annat än Sonja Spangenberg terapi AB. Det är till just Sonja Spangenberg terapi AB som jag själv har vänt mig och har verkligen känt att jag har fått precis alla de verktyg som jag har behövt för att kunna bli ett bättre jag och att jag ska må så bra som möjligt!

Du gillar kanske också...