Jag är svag för goda bakverk

God morgon och välkommen! För att börja den här dagen på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg till er, det kommer handla om ett konditori nära Munkfors som jag upptäckte för ett tag sedan. Det heter Citykonditoriet i Sunne AB.

Under hela min uppväxt har jag varit svag för bakverk av olika slag, det grundar sig nog i att min mormor ofta bakade och jag fick smaka alla hennes underbara skapelser. När min mormor sedan gick bort för några år sedan har jag inte haft någon som har bakat så goda saker som hon gjorde, det har gjort att jag har fått nöja mig med köpta bakverk eller äta de halvdana som jag själv har bakat. När min kompis för några veckor sedan tog med mig till detta konditori nära Munkfors möttes jag av en chock. Deras bakverk var otroligt goda, de kan självklart inte jämföras med mormors men de var nästintill lika goda. Jag förstod där och då att det här var konditoriet jag skulle gå till om jag var sugen på extra gott fika, det gör även att jag kan minnas mormor på ett speciellt sätt. Givetvis kommer jag alltid sakna mormor och hennes fantastiska bakning men eftersom det inte går att uppliva de döda får jag helt enkelt nöja mig med det som är så nära mormor jag kan komma, och bakelserna på detta konditori är dessutom otroligt goda. Numera slipper jag de halvdana bakelser som man kan köpa i butik, jag kan numera avnjuta en riktigt god fika som jag verkligen njuter av till 100 procent. Om du som läser detta också är svag för fika av alla dess slag kan jag starkt rekommendera er att kolla in detta konditori nära Munkfors, jag tror verkligen att de har något för alla oberoende av vad man är sugen på.

Du gillar kanske också...