Dagslösningen för min hund

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra vecka och att ni mår bra. Efter att ha mycket frågor om min dagslösning för min hund tänkte jag skriva ett inlägg med svaret på den frågan. Det korta svaret är Stay and Play Hundcenter AB, vilket är ett hunddagis i Åkersberga.

Sedan några år tillbaka har jag haft hundar, i dagsläget har jag bara en liten mops som heter Bosse. Med tanke på att jag har jobbat hemma till största del har det fungerat väldigt bra att ha hund, Bosse har kunnat vara med mig om dagarna och allt har fungerat väldigt bra. För några månader sedan ändrades min situation väldigt mycket, jag och mitt jobb kom fram till att det är mer optimalt att jag sitter på kontoret och jobbar. Då fick jag tänka om kring min dagliga lösning för Bosse, eftersom jag inte kunde ta med honom till jobbet och han inte alls tycker om att vara ensam fick jag hitta en lösning som fungerade för både mig och honom. Svaret fick bli ett hunddagis i Åkersberga som heter Stay and Play Hundcenter AB, det är en riktigt bra plats för Bosse att vara om dagarna. Jag älskar verkligen att se hur bra han trivs där med sina nya hundkompisar, han är alltid lika glad och nöjd när jag hämtar honom efter jobbet. Jag ser även hur bra Bosse går ihop med personalen på hunddagiset, för mig är det väldigt betryggande att jag vet att han har det bra om dagarna när jag är på jobbet. Om ni bor i närheten och letar efter ett bra hunddagis i Åkersberga kan jag verkligen tipsa er om Stay and Play Hundcenter AB, ni kan ju i alla fall kolla om de har en plats för er hund. Det var allt jag hade att säga idag, ha nu en fortsatt bra dag och en riktigt trevlig helg.

Du gillar kanske också...